Awards

De designs van Pars Pro Toto haalden al heel wat prijzen op. 8 Red Dot awards in 8 opeenvolgende jaren! Verschillende Henry Van de Velde awards en labels, het Ecodesign label van OVAM, Best WiFi IoT product, consumenten awards, en zelfs de prestigieuze DME (Design Management Europe) award... om er een paar op te noemen. Deze awards zijn de kers op de taart voor vele mooie samenwerkingstrajecten met onze klanten.

 

 

 

Jabbla VIBE

Jabbla ontwikkelt en produceert devices die mensen met spraakstoornissen letterlijk terug een stem geven.

De Vibe is het nieuwste paradepaardje voor de actieve gebruikers. De praktische omvang maakt van dit lichtgewicht een zeer draagbaar communicatiehulpmiddel. Met aan zowel voor- als achterzijde een geïntegreerd scherm spreken we van een uniek toestel binnen de ondersteunende communicatie.

Cana

Cana is een gieter met twee verschillende en opvallend gekleurde openingen. De ene opening werkt als een regendouche, terwijl je met de andere heel nauwkeurig kan gieten. Dit is meteen ook de opening om de gieter te vullen. Op deze manier hebben kinderen niet alleen twee keer zoveel plezier als ze in bad of in de tuin spelen, maar trainen ze ook hun motorische vaardigheden.

Dit babyzitje is ontwikkeld om in de kortst mogelijke tijd pasfoto's van hoge kwaliteit te maken van baby's en peuters. Het Studio ID babyzitje is stabiel en bestaat uit driedimensionaal gevormd schuim en vilt. Een zachte oppervlaktecoating zorgt voor meer comfort. Het speciale kenmerk van het zitje is een hoofdsteun met een uitsparing waardoor het hoofd van de baby naar de camera gericht kan blijven. De in hoogte verstelbare en magnetisch bevestigde hoofdsteun dient ook als grijze fotografische achtergrond.

Verklaring van de jury

»Het Studio ID babyzitje overtuigt door zijn geavanceerde functionaliteit en is ontworpen om baby's het hoogste comfort te bieden tijdens het fotograferen.«

Kabuto, Xtend

Het ontwerp van Xtend® zet een nieuwe trend in voor geconnecteerde bagage. Xtend® is geboren vanuit een droom: een ergonomische, praktische, elegante en digitale koffer maken.

Elk detail is ontworpen om het leven van de reiziger te vereenvoudigen. Geen wonder dat Kabuto sinds zijn oprichting vele prijzen heeft gewonnen.

Tattou Pio

Met zijn zachte, bolvormige ontwerp geeft de PIO-babyfoon vertrouwen. Hij kan worden verbonden met een smartphone of tablet via Wi-Fi of emissievrij via Ethernet en wordt bediend met behulp van de bijbehorende app. Dankzij geïntegreerde hardwarecomponenten zoals een camera, microfoon en luidspreker kunnen ouders hun kind horen, zien en praten of hem / haar slaapliedjes spelen. De ingebouwde projector maakt het mogelijk om een rustgevend beeld op de muur of het plafond van de kinderkamer te projecteren.

Verklaring van de jury
»PIO biedt vele functies en is toch eenvoudig te bedienen. Het is ontworpen om harmonieus in de kinderkamer te passen. «

Quut, Alto

Alto bestaat uit 3 stapelbare elementen waarmee kinderen gelaagde zand- of sneeuwconstructies kunnen maken die niet binnen enkele minuten zullen afbrokkelen. Gewoon vullen, aandrukken en de vormen eraf schuiven - magisch! Het eenvoudige klik-en-stapel ontwerp maakt van opruimen en transporteren een fluitje van een cent.

Verklaring van de jury
"Alto helpt kinderen om op een eenvoudige en speelse manier zandkastelen te bouwen. Het compacte speelgoed is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk op te bergen en te transporteren."

Quut, Scoppi

Scoppi is een schop die geschikt is voor zowel zand als sneeuw. Ze maakt scheppen gemakkelijk en kan dankzij de ergonomische voetsteun, ook met blote voeten gemakkelijk in de grond worden geduwd. De schop wordt geleverd met een afneembare zandzeef die helpt bij het bouwen van forten en kastelen. De eenvoudige en ergonomisch ontworpen Scoppi is van robuuste kwaliteit, zeer veerkrachtig en garandeert een hoge mate van veiligheid. Maar eerst en vooral is ze leuk om mee te spelen.

Verklaring van de jury
"Scoppi heeft een aantrekkelijk ontwerp waar kinderen dol op zullen zijn en is niet alleen een praktisch hulpmiddel om te spelen, maar biedt ook plezier."

Samsonite, Litesphere

Met Litesphere introduceert een lang gevestigde onderneming de tot nu toe lichtste serie zachte bagage ooit. Schilden in bepaalde delen van de koffer maken de modellen bijzonder slijtvast. Aan de binnenkant heeft de collectie vlinderkruisbanden voor kreukvrij verpakken en aan de buitenkant lichte en stille rubberen wielen, ergonomische handgrepen en een TSA-slot.

Verklaring van de jury
"Deze elegante collectie is erin geslaagd te voldoen aan de eisen die aan duurzame koffers worden gesteld, samen met de behoefte aan een zeer laag koffergewicht."

Hoppop, Donut

Donut, het potje van Hoppop, heeft een ongewoon en innovatief ontwerp. Het middengedeelte is afneembaar, zodat het gemakkelijk en snel schoon te maken is. De verhoogde rand aan de voorkant en de stevige ondergrond van het potje zorgen voor geen kleine ongelukjes. De combinatie van glanzend middengedeelte en matte buitenste schil maakt dit potje een functioneel, maar toch aantrekkelijk product.

Wordt uw idee ook een award winnend product?