Bebat zorgt op een vooruitstrevende manier voor de inzameling, sortering en recyclage van alle batterijen in België. Pars Pro Toto ontwikkelt samen met hen al vele jaren verschillende uiteenlopende projecten in zowel product design als brand design. Een duurzame procesmatige en inhoudelijke samenwerking.

Bebat beheert een reeks inzamelmodules voor verschillende locaties (retailpunten, scholen en overheden, outdoor containerparken). Al deze units werden ontwikkeld en geproduceerd door Pars Pro Toto. Op een handige, zichtbare en efficiënte manier kunnen we zoveel mogelijk afgedankte batterijen inzamelen. Een goede vertaling van de merkwaarden én een verhoging van de merkbekendheid is een gevolg van deze inspanningen.

Bebat Recupel inzamelunit retail

VILLAPILA

Op de site in Tienen presenteert Bebat een aantrekkelijk bezoekersparcours voor leerlingen van de lagere school (van het 3e tot het 6e leerjaar).
Op een bijzonder leuke en leerrijke manier komt men in VillaPila alles te weten over de wereld van de batterij; en dat kan allemaal gratis. Pars Pro Toto stond in voor de volledige ontwikkeling van het parcours, van concept tot en met uitvoering, communicatie en website inbegrepen.
Een inspirerende merkomgeving die impact heeft op de bezoekers. Bebat wordt dan ook vaak bezocht door bedrijven als voorbeeld van excellente bedrijfscommunicatie.

Bebat VillaPila visitor centre

How kunnen wij u helpen?