Met meer dan 180 winkels in Frankrijk, is Générale de Téléphone marktleider in het maken en ontwikkelen van pasfoto's. Deze positie was echter visueel niet zichtbaar in de winkelpunten. Pars Pro Toto werd gevraagd om hun fotostudio's en aanverwante producten een duidelijke en herkenbare identiteit te geven.

 

 

PASFOTO'S VOOR BABIES

Een robuuste stoel die verdwijnt op de foto! Générale de Téléphone vroeg het ons, wij realiseerden het. Met deze stoel kunnen zowel babies als kleine kinderen perfect gefotografeerd worden voor pasfoto's.
De vormgeving van de stoel zorgt ervoor dat het hoofd van het kind op de ideale positie staat voor reglementaire pasfoto's. Dankzij de transparante kunststof is de stoel niet meer te zien op de pasfoto zelf.

FOTOCABINES RETAIL

Voor professionele fotografen is een unit ontwikkeld die alle noodzakelijke elementen combineert in 1 oplossing die handig, sober en professioneel oogt. Geen gedoe meer met reflectieschermen / passing van personen / lichtinstelling / bekabeling die in de weg ligt / ...
Ook voor deze opstelling werd een speciale babystoel ontwikkeld om pasfoto's te kunnen maken van nòg jongere baby's. Efficiëntie gegarandeerd, en goede foto's natuurlijk.
Bijkomend voordeel: het merk is nu fysiek aanwezig in de shop.

How kunnen wij u helpen?