Met Quut ontwikkelde Pars Pro Toto een merk en productengamma dat refereert aan de fantastische herinneringen toen je als kind onbezorgde zomerse vakantiedagen beleefde op het strand. Nu kan deze traditie zich voort zetten door dit kwalitatief en inspirerend speelgoed aan te schaffen voor je eigen kroost.

Quut is een merk dat van A tot Z door Pars Pro Toto werd bedacht, ontworpen, geproduceerd en in de markt gezet. Het Quut speelgoed wordt verdeeld in meer dan 40 landen, en won al meerdere design awards. Intussen breidt het productgamma zich elk jaar verder uit. De communicatietools worden zodanig ontwikkeld dat ze wereldwijd ingezet kunnen worden.

 

 

Quut Cana

Het huidige aanbod aan water- en strandspeelgoed blinkt niet uit in stevigheid, duurzaamheid of creativiteit.
Bij Pars Pro Toto vinden we dit absurd; dus zijn onze ontwerpen helemaal anders. Ze zijn speels, inspirerend en slim ontworpen. Quut stimuleert creatief spelplezier zonder schermpjes. Bovendien gaat dit stevige en tijdloos vormgegeven speelgoed generaties mee. 

Voor Quut blijven we klassiekers heruitvinden. We streven daarbij naar een betere ergonomie, duurzame kwaliteit en een iconische vormgeving. Dat leverde al heel wat nationale en internationale design awards op. Elk product heeft een verrassingselement dat het spelplezier verhoogt; een doorkijkvenster om door het badschuim heen te kijken, zandvormpjes die uit zichzelf vullen, een zandkastelenbouwer om telkens opnieuw perfecte torens te toveren, ...

How kunnen wij u helpen?