Xtend, de eerste 'expandable smart suitcase', is een echte pars pro toto: het iconische product dat symbool staat voor een heel bedrijf. Dit kickstarter-project van 2 globetrotter ondernemers is zo succesvol dat het bedrijf 'Kabuto' werd opgericht om andere succesvolle producten te lanceren volgens hetzelfde recept.

 

Pars Pro Toto gaf vorm aan de oorspronkelijke ideeën van de oprichters en kwam tot een resultaat dat veel verder ging dan het oorspronkelijke productidee. Deze synergie tussen opdrachtgever en ontwerpers is de kruisbestuiving die strategische innovatie oplevert.

Xtend expandable SMART carry-on

Het ontwerp van Xtend® zet een nieuwe trend in voor geconnecteerde bagage. Xtend® is geboren vanuit een droom: een ergonomische, praktische, elegante en digitale koffer maken.

Elk detail is ontworpen om het leven van de reiziger te vereenvoudigen. Geen wonder dat Kabuto sinds zijn oprichting vele prijzen heeft gewonnen.

VINGERAFDRUK SLOT TSA GOEDGEKEURD

Xtend kan tot 10 verschillende vingerafdrukken memoriseren.

Geen sleutel, geen code, geen apps! Gewoon je vinger, zo gemakkelijk is het!

50% EXTRA VOLUME onder de rits

Dankzij het unieke systeem van verticale verlenging, passen we de grootte van de koffer aan op basis van de inhoud en het vervoermiddel. Xtend is op deze manier tegelijkertijd een 55 cm cabinekoffer en een 75 cm koffer die in het ruim kan worden geplaatst. Een echte revolutie.

Muisstil op alle terrein

 

Lawaaierige wielen zijn duidelijk iets uit het verleden. Uitgerust met een dubbel kogellager, rolt Xtend soepel en in absolute stilte op elke ondergrond.

Een merk is veel meer dan zijn product

Om een ​​product op de markt te brengen, moeten je communicatietools in orde zijn: folders, verpakking, labels, handleidingen, POS-materiaal ...

 

Omdat Pars Pro Toto een team is van ervaren product én brand designers, kunnen al deze items onder één dak worden ontworpen. Een one-stop-shop is kosten- en tijdbesparend. Maar nog belangrijker: het is een garantie dat alle merkuitingen hetzelfde merk-DNA uitademen.

Xtend Kickstarter

Heeft jouw idee ook een kickstart nodig?